Ole Pulea Faalua a Saina ole Fa'aaogaina Malosiaga o le a Maua ai i tatou....

Tala'aga o faiga fa'atonutonu lua

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le tamaoaiga o Saina, ua amata ai ona faʻaaogaina e le malo o Saina ni faiga faʻatupu faigata i le fausiaina o le siʻosiʻomaga ma le puipuiga o le siosiomaga.I le 2015, Xi Jinping-Failautusi Sili o le CPC Central Committee na faʻailoa mai i le fuafuaga o fuafuaga faʻamatalaga o le Fifth Plenary Session e faapea: "O le faʻatinoina o se faiga faʻatonutonu lua o le aofaʻi o le taumafaina ma le malosi o le malosi ma le fausiaina o fanua o se fua faigata.O lona uiga e tatau ona pulea e le gata o le aofaʻi atoa ae faʻapea foʻi le malosi o le faʻaaogaina o le malosi, faʻaaogaina o le vai ma le fausiaina o fanua i le iunite o le GDP.

I le 2021, na toe fautuaina ai e Xi le maualuga o le carbon ma le le faaituau sini, ma o le faiga faavae lua na siitia i se maualuga fou.Ua toe fa'aleleia le fa'atonutonuina o le aofa'i o le fa'aaogaina o le malosi ma le fa'aaogaina o le malosi i le iunite o le GDP.

Fa'atinoina o faiga fa'avae fa'atonutonu malosi

I le taimi nei, o faiga faʻavae lua e faʻatinoina e malo faʻalotoifale i tulaga eseese, vaʻaia ma pulea e le National Development and Reform Commission, Matagaluega o Ecology ma le Siosiomaga ma National Energy Administration.O le matagaluega va'ava'ai, fa'atasi ma malo fa'alotoifale latou te fa'atautaia le fa'atonuga ma le fa'atonutonu e fa'atatau i fa'ailoga o le fa'aaogaina o le malosi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavasegaina o le eletise lata mai o pisinisi ie i Nantong o le galuega o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi i le taimi o le vaavaaiga a le Jiangsu Energy Conservation Supervision Center i vaega autu.

Ua lipotia mai o le 45,000 seti o vaalele vaalele ma le 20,000 seti o rapier ua tapunia, lea e tumau pe tusa ma le 20 aso.O le va'aiga ma le asiasiga o lo'o fa'atinoina i vaega lapata'i tulaga 1 o le malosi o le taumafaina o le malosi i Huai'an, Yancheng, Yangzhou, Zhejiang, Taizhou ma Suqian.

Ituaiga e aafia i faiga faavae e lua

I le talitonuga, o itulagi uma i le atunuʻu Saina o le a faʻatinoina i le vaʻaia lua, ae o le mea moni, o le a faʻatinoina le faʻatonuina o le vave-lapataiga i vaega eseese.O nisi itulagi e maualuga le aofa'i o le fa'aaogaina o le malosi po'o le fa'aaogaina o le malosi i le iunite o le GDP atonu e muamua ona a'afia i faiga fa'atonutonu lua.

O le National Development and Reform Commission talu ai nei na faʻasalalau ai le faʻamaeʻaina o sini e lua mo le faʻaaogaina o le malosi i le afa muamua o le 2021 i le itulagi.

new

Fa'aaliga: 1. O fa'amaumauga a Tibet ua maua ma e le'i aofia ai i le va'aiga vave o le lapataiga.O le fa'avasegaga e fa'avae i luga o le fa'aitiitia o le fa'aitiitia o le malosi o le fa'aaogaina o le malosi i totonu o itulagi ta'itasi.

2. O le lanu mumu ole la'asaga 1 o lapata'iga, e ta'u mai ai o le tulaga e fai si ogaoga.O lanu moli o le lapataiga tulaga 2, e faʻaalia ai o le tulaga e matua ogaoga.O le lanu meamata ole la'asaga 3 o lapata'iga, e fa'ailoa ai le sologa lelei o le alualu i luma.

E fa'afefea ona fa'afetaui le pisinisi a le VSF i le pule lua?

I le avea ai ma atinaʻe gaosiga faʻapisinisi, o kamupani VSF e faʻaaogaina le tele o le malosi i le taimi o gaosiga.Ona o le le lelei o tupe maua a le VSF i lenei tausaga, o le GDP o le iunite e pa'ū i lalo o le malosi e tasi, ma o nisi o kamupani VSF o loʻo i totonu o nofoaga o lapataiga vave e mafai ona faʻaitiitia le gaosiga faʻatasi ai ma le aofaʻi o le faʻaititia o le malosi i le itulagi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o laʻau VSF i Suqian ma Yancheng o le itu i matu o Jiangsu ua faʻaititia le tau o le taʻavale pe fuafua e tipi le gaosiga.Ae i le aotelega, o kamupani VSF o loʻo faʻagaioiina i se tulaga faʻapitoa, ma le totogiina o lafoga, faʻateleina le fua ma nofoaga e faʻalagolago ai le tagata lava ia, o lea e ono laʻititi ai le mamafa o le tipiina o tau faʻatusatusa i kamupani tuaoi.

O le pule lua i le taimi nei o se sini umi o le maketi ma o le vaega atoa o pisinisi o le viscose e tatau ona faʻafetaui lelei i le taʻiala lautele o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi.I le taimi nei, e mafai ona tatou faia ni taumafaiga i vaega nei:

1. Fa'aaogā le malosi mama i totonu ole tau talafeagai.

2. Faʻaleleia le tekonolosi ma faʻaauau ona faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi i luga o le faʻavae o tekonolosi o iai.

3. Atia'e ni tekonolosi fou e fa'asaoina le malosi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le viscose fiber faʻasaoina ma le faʻaleleia o le siosiomaga o loʻo faʻalauiloaina e nisi o kamupani Saina e mafai ona faʻamalieina manaʻoga o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi, ma le manatu lanu meamata ma le gafataulimaina o loʻo aloaʻia e tagata faʻatau.

4. A'o fa'aitiitia le fa'aaogaina o le malosi, e tatau fo'i ona fa'aopoopo le tau fa'aopoopo o oloa ma fa'atupuina maualuga le GDP e fa'atatau i le fa'aaogaina o le eletise.

O loʻo vaʻaia i le lumanaʻi, o le tauvaga i le va o kamupani eseese i pisinisi eseese o le a le gata ina atagia i le tau, tulaga lelei ma le faʻailoga, ae o le faʻaaogaina o le malosi e ono avea ma mea faʻatauvaʻa fou.


Taimi meli: Oke-24-2021